Tuesday, May 31, 2011

Piure in straturi

Ieri faceam un brain-storming cu BD ca nu mai stiam ce sa fac pentru cina. Si uite asa, din una in alta, am ajuns la varianta asta de cina, dupa ce trecusem prin fo' 3-4 feluri de mancare. Asadar, draga BD iata dedicatiunea!



Avem nevoie de:
- cartofi
- carne tocata (am avut de pui)
- suc de rosii
- branza telemea (asta daca n-aveti cascaval)
- unt
- in plus, niste apa, sare, si alte condimente daca mai poftiti
Cartofii i-am facut piure (de fapt astia au durat cel mai mult). Am uns cu unt o forma termorezistenta si m-am apucat sa asamblez jmecheria:
un strat de piure
un strat de carne (dap, cruda, dar fiti fara griji ca se face repede)
oleac' de suc de rosii (mai mult pentru culoare :P )
si inca un strat de piure (asta a iesit marmorat :D)
Am ras niste telemea ca ultim strat
si am dat la cuptor fo' 30 min (cred ca se facuse mai demult, da' am uitat de el in cuptor :)) ). Evident ca n-am avut rabdare sa se raceasca si am incercat sa portionez asa fierbinte, deci sectiunea e cam chinuita saraca :D Si am dat iama si intr-un borcan de muraturi :D
Enjoy!

No comments: