Saturday, May 7, 2011

Ciorba de vitel cu ardei copti

Daca tot am facut ardei copti, am zis sa experimentez un pic cum sta treaba cu ei si in zeama. Excelenta idee si ma felicit si ma pup pentru inspiratie.



Ingrediente:
2 buc. rasol de vita + 200 gr pulpa de vitel;
3-4 ardei copti;
1 ceapa;
1 morcov;
1 pastarnac;
1/4 telina;
2-3 cartofi;
1 leg patrunjel;
500 ml de bors;
3-4 rosii in suc propriu;
sare
Mod de preparare:
Carnea se curata, se spala si se pune la fiert, pana incepe sa se desprinda de pe oase.
Se scoate, se dezoseaza, iar zeama se strecoara si se pune din nou la fiert.


Se adauga legumele taiate cubulete, mai putin ardeii copti. Se lasa la fiert la foc mediu, cca 25 de min.
Se adauga carnea si ardeii copti, curatati si taiati cubulete, rosiile taiate si se mai lasa la fiert cca 15 min.


Se adauga borsul (fiert in prealabil), se potriveste de sare si se pune verdeata.
Enjoy!

No comments: