Evident ca toata lumea a ramas cu oua in plus de la Paste. Pacat de ele sa le arunci, asa ca n-ai decat 2 variante: ori le pui la pastrat si dupa ani si ani (ma voi intoaaaaarceeee!) se vor transforma in "chilimbar" (doamne cate oua-chihlimbar am avut de-a lungul anilor!), ori le reciclezi si le mananci sub alte forme. Dimineata am deschis frigiderul si m-a pocnit o briza; nu, nu era de la freon ci de la cat de gol era. Frigiderul. Noroc ca l-am auzit pe Drupinul intreband pe Dodo: dam cioc-cioc? Aha! Gata, imi venise ideea ce sa incropesc pentru micul dejun: salata de oo :D O sa va arat varianta incropita rapid, da' voi puteti sa incercati si altele. Variante.
Ingrediente:
- oua fierte
- ceapa verde
- marar verde
- masline
- ardei iute (e optional, de luat in calcul doar de cei carora le plac iutelile :P)
- mustar clasic
- maioneza
Mod de preparare:
Taiem in cubulete, rondulete, cerculete si alte -ete toate cele: oolele, maslinele, ceapa, mararul, ardeiul iute
Apoi punem mustarul si maioneza (in combinatia asta nu mai e nevoie nici de sare nici de piper) si amestecam pana se omogenizeaza tot.
Enjoy!
*I'm linking this to Tip Day Thursday, Frugal Food Thursday,
No comments:
Post a Comment