Reteta este inspirata tot de pe Culinar, numai ca eu am adaptat-o un pic (mai mult) si cred ca o sa fac si o varianta mai ... lipicioasa :D
Ingrediente:
- ciuperci intregi, de marime mica sau medie
- cascaval
- marar
- usturoi
- sare, piper
Mod de preparare umplutura:
Coditele ciupercilor se taie marunt si se calesc (eu prefer untul, pentru ca le da o alta aroma).
Se adauga usturoiul pisat si mararul tocat, se condimenteaza si se mai lasa pe foc cca 2 min. Se lasa la racit.
Ingrediente pentru pane:
- oua
- pesmet
- cascaval
- coditele calite
Mod de preparare:
Se umple o ciuperca cu ce s-a calit in prealabil, se pune un pic de cascaval ras, se "inchide" cu o alta ciuperca si se trece o scobitoare prin mijlocul celor doua ciuperci.
Se trec ciupercile prin ou si pesmet si se pun la prajit pe toate partile pana cand se rumenesc frumos.
Observatii: E foarte buna si umplutura asta simpla, insa as face-o si cum le-a facut tipa de pe Culinar, mai lipicioase, ca sa nu se desfaca la prajit.
Enjoy!
*Linking this to Everything but the Kitchen Sink, Thank Goodness It's Friday, Food on Friday, Friday Favorites
No comments:
Post a Comment