Wednesday, June 1, 2011

Rulada de pui / Chicken Roll

Ideea asta mi-a venit pentru meniul de 2 ani a lu' Dodo. M-am gandit ca mai bine fac rulouri individuale decat sa se inghesuie lumea sa taie cate o bucata de friptura. In rulouri se poate pune ce combinatie va place, dar azi o sa v-o arat pe a mea.



Ingrediente:
- pulpe de pui dezosate
- sunca de Praga
- cascaval afumat
- mustar clasic
- sare, piper, usturoi, cimbru, rozmarin

Mod de preparare:
Se bate bine carnea, ca pentru snitele si se sareaza si pipareaza pe ambele parti. Se unge apoi cu mustar.



Se pune sunca, apoi cascavalul, se ruleaza si se prind cu scobitori.




Rulourile se aseaza intr-o tava unsa cu ulei de masline, si se condimenteaza cu rozmarin, cimbru si usturoi. Se pune totul la cuptorul incins, cca 20 min. Spre sfarsit se adauga o ceasca de vin alb.



Asta e singura poza de final, dar va asigur ca si pe astea a fost batalie :D



Enjoy!

No comments: