Repede, repede, sa mai gatim si noi ceva pentru pranz. Rapid, consistent si satios. Asa ca alegem paste, legume si carne. Si daca le imbinam ies paste fundite cu ...spaghete :D (de legume si carne, evident)
Ingrediente:
- carne de porc (am avut niste felii de ceafa prin congelator, pe care le tot ocoleam si am zis sa le pun pe alea)
- paste fainoase
- ceapa verde
- morcov
- dovlecel
- ardei gras
- usturoi
- ulei (afaf-ul sa traiasca!)
Mod de preparare:
Fierbem pastele separat. Intr-o tigaie sau wok, punem la prajit 2-3 catei de usturoi, pe care-i scoatem cand se maronesc.
Taiem fasii carnea si o punem la prajit la foc iute.
Taiem si legumele julien sau in forma de spaghete si le adaugam peste carne.
Adaugam o ceasca de apa, dam focul mai mic si lasam sa fiarba cam 10 min. Punem pastele peste amestecul din tigaie, omogenizam si servim. E greu?
Enjoy!
No comments:
Post a Comment