Thursday, February 2, 2012

Fundite cu..."spaghete"

Repede, repede, sa mai gatim si noi ceva pentru pranz. Rapid, consistent si satios. Asa ca alegem paste, legume si carne. Si daca le imbinam ies paste fundite cu ...spaghete :D (de legume si carne, evident)




Ingrediente:

- carne de porc (am avut niste felii de ceafa prin congelator, pe care le tot ocoleam si am zis sa le pun pe alea)
- paste fainoase
- ceapa verde
- morcov
- dovlecel
- ardei gras
- usturoi
- ulei (afaf-ul sa traiasca!)



Mod de preparare:

Fierbem pastele separat. Intr-o tigaie sau wok, punem la prajit 2-3 catei de usturoi, pe care-i scoatem cand se maronesc.



Taiem fasii carnea si o punem la prajit la foc iute.



Taiem si legumele julien sau in forma de spaghete si le adaugam peste carne.



Adaugam o ceasca de apa, dam focul mai mic si lasam sa fiarba cam 10 min. Punem pastele peste amestecul din tigaie, omogenizam si servim. E greu?








Enjoy!

No comments: