Ingrediente:
150 gr nuca de cocos
130 gr zahar (reteta zice de zahar tos, eu am incercat de data asta cu zahar pudra)
2 albusuri
un praf de sare
Mod de preparare:
Am batut albusurile cu praful de sare. Treptat am adaugat zaharul si am batut bine, pana s-a intarit spuma rezultata din albusuri
Am incorporat treptat si nuca de cocos, amestecand cu o lingura de lemn pana ajunge o pasta omogena
Am tapetat tava de cuptor cu hartie de copt, am inmuiat o lingurita in putina apa (operatiune repetata pana am terminat de asezat guguloaiele pe tava) si am luat din compozitie cat incapea in lingurita si le-am asezat in tava, fara a le da vreo forma anume
Le-am pus la cuptor, la 180 grade C, pentru 10-15 min
Enjoy!
For Monday Mania.,



3 comments:
Arata bine bezelele de coconut!
Eu nu rad ca si eu am vreo 7-8 pungi de cocos in casa si toate desfacute :).. sint uituca si uit de ele si cind imi trebuia cumpar altele noi :).Azi ma duc sa-mi cumpar borcane speciale de stical sa-mi organizez treaba ca nu mai merge asa :))
have nice day!
Foarte mult imi plac.Si eu mananc cocosul cu lingura direct din punga.Numai bine!
Buna fetelor! Ce ma bucur sa aflu sa nu-s singura care mananca fulgi de cocos cu lingura :))
Data biitoare cand mai bagati lingura in punga sa va aduceti aminte si de desertul asta :D
Post a Comment