V-am mai aratat eu o reteta de paste cu carne, pe care o facem destul de des si mai ales cand timpul este limitat (bine, la mine timpul este limitat in general, dar asta-i alta poveste :D). Dupa reteta aia de paste cu carne imi place sa mai fac variatiuni pe aceeasi tema, ca sa ne amagim cu ideea ca fac mereu altceva nou de mancare :)) Radem noi, glumim, dar si varianta asta de paste cu carne si ardei copti e buna, asa ca v-o recomand cu drag, mai ales ca am aflat ca sunteti multe cele care aveti in casa carnivori si, de multe ori, pana de idei :D
Ingrediente:
- carne tocata (amestec vita-porc sau doar vita)
- spaghete
- ceapa
- usturoi
- suc de rosii
- vin
- ardei copti
- sare, piper, cimbu (sau alt condiment care va place)
Mod de preparare:
Punem separat spaghetele la fiert, in apa cu sare.
Intr-o tigaie calim ceapa, impreuna cu 2 linguri de ulei. Dupa ce aceasta devine sticloasa, adaugam carnea si o lasam la facut, pana isi schimba culoarea.
Adaugam sucul de rosii
vinul (vedeti cat puneti :P)
usturoiul si cimbrul
ardeii copti si lasam sa fiarba toate la foc mic, cca 7-8 min.
Apoi ramane la latitudinea voastra daca puneti spaghetele in farfurie si sosul peste, sau daca puneti spaghetele in tigaie si le amestecati cu sosul :D
Enjoy!
*For Full Plate Thursday,
2 comments:
Thank you so much for sharing your great recipe with Full Plate Thursday. Hope you are having a wonderful Spring Week End and hurry back to see me!
Miz Helen
Hy Helen! Thank you for stopping and wish you a great week-end!
Post a Comment