Eu: -Am facut chiftele.
Voi: - Aşa şi?
Eu: - Păi ştiu că nu-i mare scofala, da' mi-a plăcut combinaţia. Vreţi s-o ştiţi?
Voi: - Bine, fie, da' să nu dureze mult.
Eu: - Mintenaş! Ia uitaţi ce minunăţii:
Avem nevoie de:
- carne de pui tocată
- dovlecel ras
- ouă
- mărar tocat
- sare, piper şi un praf de zahăr
ulterior am pus şi 2 felii de pâine, înmuiată în apă, apoi stoarsă, pentru că maglavaisul era cam moale.
Am amestecat toata ingredientele, până s-au omogenizat
Am tapetat o tava cu hârtie de copt si am format chiftelele (am făcut şi chifteluţe pentru Dodo-zilla)
Şi le-am dat la cuptor, pe treapta cea mai joasă; nu ştiu cât le-am lăsat acolo, dar ştiu că m-am uitat la ele şi cand mi-a plăcut cum s-au rumenit pe spate, le-am întors şi pe burtă, să se bronzeze uniform :D Oricum, fiind carne de pui se face relativ repede.
A fost greu? A fost lung? Păi vedeţi! Poate mă mai suportaţi şi data viitoare :D
Enjoy!
2 comments:
Hi Droopina, Thanks for stopping by & for your lovely words. Me too done this same chicken meatballs with different variation( yet to post it) , but your looks so inviting. You may check this link for Rava/Semolina http://en.wikipedia.org/wiki/Semolina for more clarification & Happy to follow you dear..
http://en.wikipedia.org/wiki/Semolina
Post a Comment