Friday, July 22, 2011

Sos lipovenesc / Garlic Sauce with Horseradish

Dupa cum am spus la prima reteta de mujdei, m-am gandit sa fac un fel de serial cu retete de mujdei de la lume adunate. Acum am gasit o reteta de la o tipa care a postat-o pe Culinar.ro, pe care am facut-o cu prima ocazie. A fost excelenta si v-o recomand cu mare drag!






Ingrediente:
- catei de usturoi
- 1 lingurita hrean ras
- 2-3 linguri smantana
- sare
- 1-2 lingurite de otet
- patrunjel verde



Mod de preparare:

Se amesteca usturoiul pisat cu hreanul si un praf de sare.




Se adauga smantana si otetul si se amesteca bine pana se obtine o pasta omogena.





























Se adauga si verdeata tocata, se amesteca bine si se poate servi la legume sau carne.








Enjoy!

*Linking this to Fresh Bites Friday,

4 comments:

Andreea said...

Cum arata ... vai .. si eu la ora asta ce mai mananc?!
Noapte buna!

Unknown said...

Cat de bine arata! Tare, tare apetisant!

Christine's Pantry said...

Looks wonderful! Love the photos! Yum!

Nicu said...

Extraordinar ... ce bine arata, fac pariu ca si gustul este pe masura aspectului!